Μέτρα για τον Covid-19 (και γενικής καθαριότητας)

ΜΙΑ ΧΡΗΣΗ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΩΜΑΤΙΟ

Καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας όλα τα δωμάτια και οι σουίτες στα ξενοδοχεία Xcite δίνονται μια φορά ημερησίως σε περίπτωση ημιδιαμονής.

Στις διανυκτερεύσεις αυτό δεν ισχύει.

Βασική προτεραιότητα μας είναι η διασφάλιση των ποιοτικών κριτηρίων καθαριότητας στις ξενοδοχειακές μας μονάδες.

Συνεργαζόμαστε με τις κορυφαίες εταιρίες καθαρισμού και σιδερώματος του ιματισμού στην Ελλάδα.

Διαθέτουμε τα πλέον εξελιγμένα επαγγελματικά μηχανήματα καθαρισμού.

Χρησιμοποιούμε επώνυμα προϊόντα απολύμανσης, προσαρμοσμένα στα αυστηρά στάνταρ αντιμετώπισης του κορονοϊού.

Όλα τα δωμάτια και οι κοινόχρηστοι χώροι των ξενοδοχειακών μας μονάδων καθαρίζονται σχολαστικά και απολυμαίνονται καθημερινά μετά από κάθε χρήση.

Το προσωπικό μας (housekeepers) είναι άρτια καταρτισμένο και εκπαιδευμένο με τεχνικές δεξιότητες που στοχεύουν στη διασφάλιση της υγιεινής.

ΑΕΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΧΡΗΣΗ

Φορώντας μάσκες και γάντια μιας χρήσης, οι καμαριέρες μας φροντίζουν για τον σωστό καθαρισμό και την απολύμανση των δωματίων και των κοινοχρήστων χώρων.

Αερίζουμε τα δωμάτια συνεχώς και χρησιμοποιούμε καυτό νερό με επαγγελματικά υγρά απολύμανσης δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή σε επιφάνειες που αγγίζουν πιο συχνά οι επισκέπτες μας, όπως είναι οι διακόπτες, τα πόμολα, τα τηλεχειριστήρια και τα χερούλια στις βρύσες. 

Αφαιρούμε όλους τους ορατούς και αόρατους λεκέδες από οποιαδήποτε επιφάνεια με κατάλληλα καθαριστικά και πλένουμε όλα τα σκεύη και αντικείμενα στο πλυντήριο σύμφωνα με τις οδηγίες του κάθε κατασκευαστή.

ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΜΕ ΑΤΜΟΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ KARCHER

Ο ατμός σκοτώνει το 99,99% όλων των βακτηρίων. Μερικές φορές, ο καλύτερος τρόπος για να απαλλαγούμε από τα βακτήρια είναι και ο πιο απλός: ζεστός ατμός.

Η εκτόξευση του ατμού με δύναμη σε συνδυασμό με την υψηλή θερμοκρασία, τα ισχυρά ακροφύσια και τα θερμά πανιά καθαρισμού διασφαλίζουν ότι οι ατμοκαθαριστές της Kärcher σκοτώνουν το 99,99% όλων των κοινών βακτηρίων, σε σκληρές επιφάνειες, στρώματα, πλακάκια, ενώσεις, καθρέφτες κλπ.

Αυτό επιβεβαιώθηκε στο πλαίσιο μιας έρευνας του διακεκριμένου εργαστηρίου Enders στη Στουτγάρδη. .

Με αυτά τα αποτελέσματα, τα κοινά βακτήρια που βρίσκονται στα ξενοδοχεία δεν έχουν καμία ελπίδα.

ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΦΘΟΝΗ ΔΩΡΕΑΝ ΧΡΗΣΗ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟ ΧΕΡΙΩΝ

Το αντισηπτικό χεριών έχει γίνει ένας από τους καλύτερους φίλους μας τον τελευταίο καιρό και η χρήση του θεωρείται πλέον απαραίτητη.

Εμείς στα ξενοδοχεία Xcite σας προσφέρουμε εντελώς δωρεάν και σε άφθονη ποσότητα το κορυφαίας ποιότητας υγρό απολυμαντικό “Purell” το οποίο θα βρείτε σε ειδικά ανέπαφα μηχανήματα που είναι τοποθετημένα σε κάθε όροφο ξεχωριστά καθώς επίσης και στη reception.

Το αντισηπτικό της εταιρίας “Purell” είναι φιλικό προς το δέρμα καθιστώντας έτσι κατάλληλη την συνεχή χρήση του.

ΣΕΝΤΟΝΙΑ, ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ, ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΝΟΥΖΙΑ ΣΕ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ

Συνεχίζοντας την ήδη υπάρχουσα πολιτική μας, όπως συμβαίνει άλλωστε και στα υπόλοιπα μέτρα διατήρησης της υγιεινής που ακολουθούμε, σας υπενθυμίζουμε πως οι πετσέτες, τα σεντόνια, οι κουβέρτες και τα μπουρνούζια διατηρούνται σε αεροστεγείς και αντιμικροβιακές σακούλες αποθήκευσης μέχρι και την χρήση τους από τους επισκέπτες.

Σε όλους μας τους επισκέπτες παρέχονται επίσης συσκευασμένες παντόφλες μιας χρήσης, μάσκες και απολυμαντικά χεριών.

Μετά από κάθε χρήση ακολουθείται συγκεκριμένη μέθοδος καθαρισμού και απολύμανσης των παραπάνω και τοποθέτηση τους ξανά σε καινούργιες συσκευασίες.

Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε την αποφυγή μετάδοσης μικροβίων και αντιμετωπίζουμε με επιτυχία την εξάπλωση του κορονοϊού.

ΛΑΜΠΕΣ BLACKLIGHT ΜΕ ΥΠΕΡΙΩΔΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ UV

ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΥΙΤΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ XCITE ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΛΑΜΠΕΣ UV.

Έχει αποδειχτεί επιστημονικά ότι το υπεριώδες φως UV (ultraviolet, υπεριώδες) περιέχει ακριβώς τη σωστή ποσότητα ενέργειας για να ”σπάσει” την μοριακή δομή των μικροοργανισμών.

Καθώς οι μικροοργανισμοί περνούν από την υπεριώδη ακτινοβολία (η οποία εκπέμπεται από την υπεριώδη λάμπα), εξουδετερώνονται σε κυτταρικό και γενετικό επίπεδο και αυτό έχει ως αποτέλεσμα την καταστροφή τους.

Τέτοιοι μικροοργανισμοί είναι τα μικρόβια, ιοί, βακτηρίδια και οι μύκητες.

ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ ΚΑΡΤΩΝ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΜΕ ΥΓΡΟ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΚΤΙΝΕΣ UV

Η ασφαλής διαμονή των επισκεπτών μας ξεκινάει ήδη από την άφιξη τους. 

Σύμφωνα με τις έρευνες των ειδικών μια πολύ σημαντική εστία μετάδοσης μικροβίων είναι τα κλειδιά και οι κάρτες εισόδου στα δωμάτια των ξενοδοχείων.

Εμείς στα Xcite Hotels απλά συνεχίζουμε την ήδη υπάρχουσα τακτική μας, ακόμη πιο εντατικά τώρα, να απολυμαίνουμε πάντοτε την κάρτα εισόδου του κάθε δωματίου πρίν και μετά από κάθε χρήση της.

Ενισχύουμε επίσης την τακτική αυτή προσθέτοντας την  μέθοδο εξουδετέρωσης μικροβίων των καρτών με ακτίνες UV.

Εσείς απλά εμπιστευτείτε μας για την διαμονή σας.

ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ

Στα πρόσθετα νεα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνουν τα ξενοδοχεία του Ομίλου Xcite, προκειμένου να προστατεύσουν πελάτες αλλά και εργαζομένους από τον κίνδυνο εξάπλωσης του κορονοϊού συμπεριλαμβάνεται και η τοποθέτηση ειδικών προστατευτικών διαχωριστικών από πλεξιγκλάς στις reception καθώς και η απαραίτητη χρήση γαντιών.

Με την τοποθέτησή των διαχωριστικών μειώνεται σημαντικά ο κίνδυνος μετάδοσης του κορονοϊού (Covid-19) τόσο για τον εργαζόμενο όσο και για τον πελάτη που εξυπηρετείται στη reception.