ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Το Xcite Hotel Salem, το κορυφαίο ξενοδοχείο πολυτελούς ημιδιαμονής και διανυκτέρευσης στην Ελλάδα, αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για αξέχαστες ρομαντικές αποδράσεις. Διαθέτουμε τα πλέον ειδυλλιακά δωμάτια που αποπνέουν τον αέρα εκλεκτικής κομψότητας και αισθητικής δημιουργώντας έτσι το τέλειο καταφύγιο για ανεπανάληπτες στιγμές πάθους αλλά και χαλάρωσης. 

Η κορυφαία καθαριότητα, η σπάνια εξυπηρέτηση, η πλήρης εχεμύθεια και το φιλικό περιβάλλον είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά που μπορεί άνετα κάθε επισκέπτης να διακρίνει κατά την επίσκεψή του στο μοναδικό αυτό boutique ξενοδοχείο των Αθηνών, με τις απίστευτα προσιτές του τιμές.

Στο ξενοδοχείο μας έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε ανάμεσα σε πολυτελή ή μοντέρνα δωμάτια καθώς επίσης και σε βασιλικές σουίτες με ή χωρίς υδρομασάζ.

Όλα τα δωμάτια του Xcite Hote Salem διαφέρουν μεταξύ τους σε στυλ και ατμόσφαιρα προσφέροντας έτσι κάθε φορά μία αξέχαστη και ξεχωριστή ημιδιαμονή ή διανυκτέρευση ακόμη και στους πιο απαιτητικούς.

Θα μας βρείτε στα Νότια Προάστια και στην περιοχή της Αργυρούπολης. Βρισκόμαστε στην κεντρική διασταύρωση της Λεωφ. Βουλιαγμένης με την Λεωφ. Αλίμου, στο γνωστό σε όλους μας “Σήμα της Ολυμπιακής”. Η διεύθυνση είναι Μαρίνου Γερουλάνου 1 (δίπλα στο Πλαίσιο Αργυρούπολης) και τα τηλέφωνά μας 2109944288-9.

Σας ευχαριστούμε που μας επιλέγετε για τις πιο ιδιαίτερες στιγμές σας και σας υποσχόμαστε ότι θα διατηρούμε πάντοτε τα υψηλότερα στάνταρ ποιότητας και φιλοξενίας, που χαρακτηρίζουν το όνομα “Xcite”.

Σας περιμένουμε…

6980881919 2109944288 2109944289