Λίγα λόγια για εμάς

Τα "Xcite Hotels", ο κορυφαίος όμιλος ξενοδοχείων πολυτελούς ημιδιαμονής και διαμονής στην Ελλάδα, αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για αξέχαστες ρομαντικές αποδράσεις. Διαθέτουμε τα πλέον ειδυλλιακά δωμάτια που αποπνέουν τον αέρα εκλεκτικής κομψότητας και αισθητικής και αποτελούν το τέλειο καταφύγιο για ανεπανάληπτες στιγμές πάθους αλλά και χαλάρωσης. 

Η κορυφαία καθαριότητα, η σπάνια εξυπηρέτηση, η πλήρης εχεμύθεια, το φιλικό περιβάλλον είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά που μπορεί άνετα κάθε επισκέπτης να διακρίνει κατά την επίσκεψή του σε κάποιο από τα δύο αυτά μοναδικά boutique ξενοδοχεία των νοτίων και βορείων προαστίων, με τις απίστευτα προσιτές τους τιμές.

Στα ξενοδοχεία μας έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε ανάμεσα σε πολυτελή ή μοντέρνα δωμάτια καθώς επίσης σε σουίτες με υδρομασάζ ή χωρίς.

Όλα τα δωμάτια των ξενοδοχείων Xcite διαφέρουν μεταξύ τους σε στυλ και ατμόσφαιρα προσφέροντας έτσι κάθε φορά μία αξέχαστη και ξεχωριστή διαμονή ή ημιδιαμονή ακόμη και στους πιο απαιτητικούς.

Στα νότια προάστια, στη περιοχή της Αργυρούπολης μπορείτε να επισκεφθείτε το πρώτο στην ίδρυση του, ξενοδοχείο "Xcite", το Hotel Salem. Βρίσκεται στην κεντρική αρτηρία της λεωφ. Βουλιαγμένης, στη διασταύρωση με τη λεωφ. Αλίμου, στο γνωστό σε όλους μας "Σήμα της Ολυμπιακής". Η διεύθυνση είναι Μαρίνου Γερουλάνου 1 (δίπλα στο Πλαίσιο Αλίμου) και τα τηλέφωνά μας 2109944288-9.

Το νεότερο μέλος μας, το διαμάντι των βορείων προαστίων, είναι το επίσης διάσημο "Hotel Lida" στη Νέα Ερυθραία. Το μοναδικό αυτό ξενοδοχείο, το οποίο ανακαινίστηκε πλήρως, βρίσκεται σε πολύ κεντρικό σημείο, στη λεωφ. Τατοΐου 103, στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας-Κηφισιάς, κοντά στον πασίγνωστο φούρνο του "Βενέτη". Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι 2106255590-1

Σας ευχαριστούμε που μας επιλέγετε για τις πιο ιδιαίτερες στιγμές σας και σας υποσχόμαστε ότι θα διατηρούμε πάντοτε τα υψηλότερα στάνταρ ποιότητας και φιλοξενίας, που χαρακτηρίζουν το όνομα "Xcite".

Σας περιμένουμε...