Γιατί να επιλέξετε εμάς..

Ο όμιλος "Xcite" αλλάζει οριστικά τα δεδομένα στη ρομαντική διαμονή και ημιδιαμονή και θέτει τα υψηλότερα στάνταρ δημιουργώντας κορυφαία ξενοδοχεία με δωμάτια και σουίτες σε απίστευτα προσιτές τιμές.

Διαθέτουμε τα πλέον πολυτελή δωμάτια, με εξαιρετική διακόσμηση και σπάνια αισθητική. Μοναδικά υφάσματα, ρομαντικός φωτισμός, συνθέσεις επίπλων από κορυφαίους δημιουργούς προσδίδουν με απόλυτη επιτυχία την κομψότητα, τη διαχρονική φινέτσα και τον ερωτισμό.

Το προσωπικό μας, άρτια εκπαιδευμένο, θα σας εξυπηρετήσει με σοβαρότητα, ευγένεια και απόλυτη διακριτικότητα. Τα ξενοδοχεία μας διαθέτουν ιδιωτικά parking με διακριτική είσοδο για άμεση πρόσβαση στη reception. 

Βασική προτεραιότητα της διεύθυνσης και του προσωπικού μας είναι η διασφάλιση των ποιοτικών κριτηρίων καθαριότητας στις ξενοδοχειακές μας μονάδες. 

Συνεργαζόμαστε με τις κορυφαίες εταιρίες καθαρισμού και σιδερώματος του ιματισμού στην Ελλάδα.

Διαθέτουμε τα πλέον εξελιγμένα επαγγελματικά μηχανήματα καθαρισμού, αθόρυβα στη λειτουργία τους, μοναδικά στην αποτελεσματικότητα.

Χρησιμοποιούμε επώνυμα προϊόντα καθαρισμού και απολύμανσης, προσαρμοσμένα στα αυστηρά στάνταρ ISO και HACCP.

Όλα τα δωμάτια και οι κοινόχρηστοι χώροι των ξενοδοχειακών μας μονάδων καθαρίζονται σχολαστικά και απολυμαίνονται καθημερινά μετά από κάθε χρήση, βάσει των διεθνών κανόνων υγιεινής και ασφάλειας.

Το προσωπικό μας (housekeepers) είναι άρτια καταρτισμένο και εκπαιδευμένο με τεχνικές δεξιότητες που στοχεύουν στη διασφάλιση της ποιότητας, την αποφυγή λαθών και καθυστερήσεων.

Διαθέτουμε υπηρεσία πλυσίματος και σιδερώματος ρουχισμού των επισκεπτών μας καθώς και πρόσθετη (δεύτερη) υπηρεσία καθαριότητας τις βραδινές ώρες με έλεγχο δωματίου.

Μία επίσκεψή στα πολυτελή ξενοδοχεία Xcite θα σας πείσει...

Τα ξενοδοχεία Xcite διαθέτουν υπερπολυτελή δωμάτια που η χρέωση τους για ημιδιαμονή (3-4 ώρες) ξεκινάει από τα 14€ και οι executive σουίτες από 30€. Για 24ωρη διαμονή οι χρεώσεις ξεκινούν από 30€ για τα δωμάτια και 80€ για τις σουίτες.

Το προσωπικό μας, αυστηρά επιλεγμένο και άρτια εκπαιδευμένο θα φροντίσει για την καλύτερή σας εξυπηρέτηση. Θα σας καλωσορίσει ευγενικά και θα σας βοηθήσει μέσα από το φωτογραφικό υλικό των δωματίων και με πλήρη περιγραφή, να επιλέξετε το ιδανικότερο για εσάς. Θα σας ενημερώσει για τυχόν προσφορές και εκπτώσεις που ισχύουν και θα δεχτεί με πλήρη κατανόηση οποιαδήποτε παρατήρησή σας. Το 24ωρο room service προσφέρει τις υπηρεσίες του με σοβαρότητα και εχεμύθεια τηρώντας όλους τους αυστηρούς κανόνες υγιεινής. Η reception λειτουργεί επίσης ολόκληρο το 24ωρο.

Επωφεληθείτε από τις εξαιρετικές μας καθημερινές προσφορές που μπορείτε να βρείτε μέσα από την ιστοσελίδα μας, τη σελίδα μας στο facebook ή κατόπιν επικοινωνίας με τις reception των ξενοδοχείων Lida και Salem.

Βόρεια ή Νότια; Όποια κι αν είναι η διαδρομή σας, η κορυφαία επιλογή παραμένει πάντα η ίδια..."Xcite Hotels".

Τα ξενοδοχεία μας βρίσκονται στα ιδανικότερα σημεία των Βορείων και Νοτίων Προαστίων της πρωτεύουσας, κάνοντας έτσι την πρόσβαση με οποιοδήποτε μεταφορικό μέσο, μία εύκολη υπόθεση για τον επισκέπτη.

Το Hotel Salem βρίσκεται σε έναν από τους πιο γνωστούς κόμβους της Αθήνας, τη διασταύρωση της λεωφ. Βουλιαγμένης με τη λεωφ. Αλίμου, δίπλα από το πασίγνωστο "Σήμα της Ολυμπιακής" και το κατάστημα "Πλαίσιο".

Εάν η κατεύθυνσή σας είναι από το κέντρο των Αθηνών ή τα Βόρεια Προάστια, τότε η ευκολότερη διαδρομή είναι μέσω της λεωφ. Βουλιαγμένης. Εάν όμως μας επισκέπτεστε από τα νότια ή τον Πειραιά, μπορείτε να μας βρείτε επίσης εύκολα μέσω της λεωφ. Ποσειδώνος και εν συνεχεία της λεωφ. Αλίμου, όπου και καταλήγει στο ξενοδοχείο μας. Το ξενοδοχείο Salem διαθέτει ιδιωτικό parking στην πίσω πλευρά του κτιρίου, έχοντας άμεση και διακριτική πρόσβαση στη reception.

Εάν κινείστε με το "Μετρό", τότε η πρόσβασή είναι εξίσου εύκολη, αφού βρισκόμαστε ανάμεσα στη στάση του Αλίμου και της Αργυρούπολης, επί της λεωφ. Βουλιαγμένης.

Για τους φίλους μας που συχνάζουν στα Βόρεια Προάστια, το Hotel Lida, πλήρως ανακαινισμένο, βρίσκεται στην οδό Τατοΐου στη Νέα Ερυθραία, στο νούμερο 103, κοντά στο φούρνο "Βενέτη". Ένα πανέμορφο σημείο, ανάμεσα σε πεύκα, με επίσης ιδιωτικό parking στη πίσω πλευρά, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα εισόδου με επίσης διακριτικό τρόπο.

Εάν δεν είστε "βόρειος/α" τότε η επίσκεψή σας, ανάλογα με την κατεύθυνσή, μπορεί να γίνει πολύ εύκολη εάν η διαδρομή περιλαμβάνει τη λεωφ. Κηφισίας ή την Εθνική Οδό Αθηνών Θεσσαλονίκης.

Εάν ακολουθήσετε την λεωφ. Κηφισίας, 300 μέτρα περίπου μετά το Άλσος Κηφισιάς, στη διασταύρωση με την Εμμανουήλ Μπενάκη, στρίβετε αριστερά και στο τέρμα δεξιά στην οδό Τατοΐου, όπου και βρισκόμαστε.

Εάν όμως επιλέξετε την Εθνική Οδό, έχετε δύο επιλογές-εξόδους. Την έξοδο "Κηφισιά" ή την έξοδο "Βαρυμπόμπη". Από την έξοδο "Κηφισιά" ακολουθείτε την οδό "Ιλισίων" και στη πλατεία "Ηρώων Πολυτεχνείου" θα επιλέξετε την έξοδο-οδό "Αδάμων" η οποία καταλήγει στην οδό Τατοΐου, όπου και θα στρίψετε αριστερά για να καταλήξετε στο ξενοδοχείο μας.

Εάν η έξοδό σας είναι από την "Βαρυμπόμπη", στρίβετε δεξιά στη λεωφ. "Ερυθραίας" και στα πρώτα φανάρια που θα συναντήσετε, πάλι δεξιά στην οδό Τατοΐου. Στο νούμερο 103 βρίσκεται ο τελικός προορισμός σας.

Σας περιμένουμε...