Δωρεάν ο πρωινός σας καφές!!

Καθημερινά, μπορείτε στην ημιδιαμονή σας να απολαύσετε ένα πλήρες πρωινό γεύμα εντελώς δωρεάν, πίνοντας τον καφέ της επιλογής σας συνοδευόμενο από γλυκά και αλμυρά donuts, κέικ ή τοστάκια.

Πολυτελής διανυκτέρευση με πολυτελές πρωινό!!

Μετά από μία πολυτελή διανυκτέρευση στα ξενοδοχεία Xcite, ταιριάζει απόλυτα ένα πολυτελές και πλήρες πρωινό γεύμα με τον καφέ της επιλογής σας, χυμό φρούτων, τοστάκια, κέικ, κρουασάν και πολλά άλλα νόστιμα snacks. Η διάρκεια του πρωινού είναι καθημερινά από τις 07:00 πμ έως τις 13:00 μμ και σερβίρεται κατόπιν επιλογής και στο δωμάτιο.

Μεθύστε από έρωτα!!

Επιλέγοντας για την ημιδιαμονή ή τη διανυκτέρευσή σας μία από τις σουίτες με υδρομασάζ, σας προσφέρουμε χωρίς καμμία επιπλέον χρέωση μία φιάλη επώνυμης σαμπάνιας.

Ο έρωτας περνάει από το στομάχι!!

Με κάθε σας παραγγελία από το μπαρ και επειδή ο έρωτας περνάει από το στομάχι, εμείς φροντίζουμε πάντα γι'αυτό και έτσι σας προσφέρουμε χωρίς καμμία επιβάρυνση μία χορταστική ποικιλία από διάφορα snacks που θα ικανοποιήσουν όλες τις διατροφικές σας ορέξεις.

Δροσερές οι Κυριακές μας!!

Κάθε Κυριακή μετά τις 16:00, επιλέγοντας για την ημιδιαμονή σας δωμάτιο άνω των 20€, μπορείτε να απολαύσετε εσείς και ο/η σύντροφός σας μία υπέροχη και δροσερή φρουτοσαλάτα ή ολόφρεσκο παγωτό, εντελώς δωρεάν!!