Δωρεάν ο πρωινός σας καφές!!

Καθημερινά, μπορείτε στην ημιδιαμονή σας να απολαύσετε ένα πλήρες πρωινό γεύμα εντελώς δωρεάν, πίνοντας τον καφέ της επιλογής σας συνοδευόμενο από γλυκά και αλμυρά donuts, κέικ ή τοστάκια.

Μεθύστε από έρωτα!!

Επιλέγοντας για την ημιδιαμονή σας μία από τις σουίτες των ξενοδοχείων μας, σας προσφέρουμε, μετά από δική σας επιλογή και χωρίς καμμία επιπλέον χρέωση, μία φιάλη επώνυμης σαμπάνιας, κρασιού ή δύο ποτά ανάμεσα σε ουίσκι και βότκα και μαζί τους μία χορταστική ποικιλία από snacks, για εσάς και τον/την σύντροφό σας.

Ο έρωτας περνάει από το στομάχι!!

Με κάθε σας παραγγελία από το μπαρ και επειδή ο έρωτας περνάει από το στομάχι, εμείς φροντίζουμε πάντα γι'αυτό και έτσι σας προσφέρουμε χωρίς καμμία επιβάρυνση μία χορταστική ποικιλία από διάφορα snacks που θα ικανοποιήσουν όλες τις διατροφικές σας ορέξεις.

Πολυτελής διανυκτέρευση με πολυτελές πρωινό!!

Μετά από μία πολυτελή διανυκτέρευση στα ξενοδοχεία Xcite, ταιριάζει απόλυτα ένα πολυτελές και πλήρες πρωινό γεύμα με τον καφέ της επιλογής σας, χυμό φρούτων, τοστάκια, κέικ, κρουασάν και πολλά άλλα νόστιμα snacks.  

Δροσερές οι Κυριακές μας!!

Κάθε Κυριακή επιλέγοντας για την ημιδιαμονή σας δωμάτιο άνω των 25€ μπορείτε να απολαύσετε  εσείς και ο/η σύντροφός σας μία υπέροχη και δροσερή φρουτοσαλάτα, πίνοντας μαζί και άφθονη σανγκρία!!